LED TV Ekranınızın Kırılmasını Nasıl Önlersiniz?

03-12-2019 12:54
LED TV Ekranınızın Kırılmasını Nasıl Önlersiniz?

LED TV Ekranınızı Nasıl Koruyabilirsiniz?

 

Ekran (panel), LED TV'nin en değerli parçasıdır. Küçük bir darbe ile kolayca kırılabilir. Kırıldığında onarılamaz ve mutlaka yeni bir ekran (panel) ile değişim yapılması gerekir. Değişim işlemi de çoğu zaman yüksek maliyetli bir işlemdir.

Televizyonunuzun değerli ekranını darbelerden korumanız için bazı öneriler hazırladık:

Doğru Yerleştirme

Televizyonu düzgün ve sağlam bir yüzeye yerleştirin. Titreşimlere ve düşmelere karşı dayanıklı bir TV standı veya duvara monte edilebilecek bir askı kullanın. Televizyonun düşme riskini en aza indirerek ekranın kırılma olasılığını azaltabilirsiniz.

Çocukların Erişiminden Uzak Tutma

Çocukların televizyon ekranına ulaşmasını engelleyin. Çocuklar, oyuncaklar veya merakları nedeniyle televizyona zarar verebilirler. Eğer mümkünse, ekranı korumak için bir bariyer veya güvenlik önlemi kullanın.

Dikkatli Taşıma

Televizyonu taşırken dikkatli olun. Televizyonu yüzeyine zarar vermeden taşımak için destekleyici bir yüzey veya taşıma kabı kullanın. Düşme veya darbelere karşı dikkatli olun ve televizyonu düşme riski olan yerlerde taşırken ekstra önlemler alın

Temizlik İşlemleri

Televizyon ekranını temizlerken doğru yöntemleri kullanın. Sert veya keskin malzemeler yerine mikrofiber bez gibi yumuşak malzemeler kullanın. Temizlik sırasında ekranı ovalamak veya üzerine aşırı basınç uygulamak, ekranın kırılmasına neden olabilir.

Ekran Koruyucular

Bazı televizyonlarda ekran koruyucu filmler bulunabilir. Bu filmler, ekranın çizilmesini ve çok küçük darbelere karşı korunmasını sağlayabilir. Ancak şiddetli darbelere karşı bu filmler yeterli koruma sağlamaz.

LED TV ekranınızı çizilme, darbe ve sıvı temasına karşı Solobu Ekran Koruyucu ile korumanız artık mümkün!

Camdan 8 kat daha sağlam, görüntü kalitesini bozmayan, sıvı temasından koruyan ve montaj gerektirmeyen Solobu Ekran Koruyucu ile tanışın, TV ekranınız zarar görmeden önleminizi alın.

 

TV Ekran Koruyucu Modelleri

Solobu LED TV Ekran Koruyucu Cam

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.